Post by tiobreeztonvoyge on Mar 6, 2022 9:10:50 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Tap Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Tap Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти необмежену кількість кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Tap Tap Dash 2022 version ▞▞▞
Так багато реклами!!!
Гра Класна Але Глюче в не підходячий момент
Гра дуже цікава. Батьки можуть вночі грати, самі грають. Тому 5 зірок. 💯
коли я вперше скачала цю гру то вона була дуже класна але одне я хочу, щоб вона скоріше скачувалась
Ця гра дуже складна, але не нудна. Тому мені дуже подобається ця гра. Через складні рівні цієї гри. Я граю в цю гру недовго.
Мені подобається ця гра, вона така весела, і мені подобається, що вона стає складнішою, ніж вона дає вам трохи відпочити, я люблю, це так дивовижно.
Це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав. Я не знаю, чому більше немає таких ігор. Google Play дуже пощастило мати цю гру. Я б грав у цю гру 247365 цілий день увесь тиждень увесь місяць увесь рік усі, якби міг. Ця гра викликає залежність і чудово вбиває час. Мені це дуже подобається.
Дуже хороша гра. Я люблю персонажів. А рівні такі важкі. Це комплімент. Продовжуй гарно працювати.
Tiny Goat Idle Clicker Game – Tycoon Games Offline ጀብዱ cuj
Я думаю, що ця гра має достатньо цінності, щоб отримати 5 зірок. Я не знаю, чому інші кажуть, що він одразу підключається до діалогу, і вони не бачать нижньої частини рівня... Я не бачу жодної дивної реакції від цієї гри.Це чудово❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Це неправильно з боку інших висловлювати погану думку... Це дуже-дуже добре.
Хороша гра, на яку потрібно торкатися, щоб переміщатися, реклама відстойна, якби мені все одно все добре, окрім того, що вона трохи жорстка
Зачем цю гру взагалі створили? Ви самі ее испытали? Пока ее пройдешь сломаешь нерви, я дошел до 30 у мене нерви вже відмовили, ви больні що-ли?
Я думаю, що ця програма чудова, тому що ви можете змінити тварину, з якою граєте. а також ви можете розблокувати нових тварин. також це так весело.
гра, але подаруночки відкриті не можливо: рекламний відеоролик ще не готовий!!!
Насправді це була гарна гра, тому що було багато різних рівнів, які ставали все складнішими
Я повністю закоханий у цю гру!! Це допоможе вам розвинути рівень терпіння, а також підтримує вас. Що ж, перейшов 150 рівень за тиждень, і я пишаюся собою😌🤘 {Ця гра або зробить вас щасливими, або повністю зіпсує вам день. Будьте напоготові}
Мені дуже ДУЖЕ подобається ця гра. Я граю в неї близько 3 років, я думаю, і перед тим, як я постійно грав у цю гру, я почав грати в неї знову, це так весело, і зараз це моя улюблена гра. 5 зірок дуже дякую за створення цієї гри, і я просто в захваті від неї ❤️
Чому не можна отримати нового героя без реклами
Я люблю цю гру, тому що в неї легко грати, і все, що вам потрібно зробити, це торкнутися екрана, коли ви доберетеся до зелених стрілок. тому я сподіваюся, що це було корисно для вас. Тому я сподіваюся, що ви отримаєте гру і отримаєте задоволення. Спасибі.
😊😊😊😘
3 зірки, тому що іноді елементи керування не працюють, коли я натискаю, і це засмучує, тому переконайтеся, що ви виправите це, будь ласка, добре
Кількість надбавок неймовірна
Гра Класна Але Негка
Гра Класна, АЛЕ, На 7 Уровне На Первому Прижке Персонаж Перелетає, Як Єто Понимать?
Це весело, але ця гра шахрайства
Все гаразд, але іноді мені це потрібно, тому це нормально, просто іноді оновлюється
У ньому забагато реклами, багато й багато реклами
тупа гра мене бісить
Дуже важко пройти рівень
Занадто багато часу потрібно, щоб перейти на інший рівень
Дуже класно
Фуфло мені не нравіца