Post by tiobreeztonvoyge on Mar 6, 2022 8:58:30 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Duet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Duet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristalleri artırma hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Duet 2022 version ▞▞▞
Ruha dokunmaya çalışır ama sonunda aptal ve sevimsiz olur
Onu çok severim. Sık sık sinirlenirim ama 5'in altında puan vermeyeceğim çünkü çok daha iyi şeyler var ve öfke bu tür oyunların bir parçası Ben de reklamları izlemekte sorun yaşamıyorum çünkü seviyeyi o kadar hızlı geçemiyorum ve bazıları atlanabilir ve premium almayı planlıyorum.
Dlc'nin çoğunu satın aldım ve memnun kalmadım, bu yüzden satın alımlarımı geri yükledim. Dlc'yi sakladı ve bana paramı geri vermedi. Satın alma işlemimi tekrar geri yüklemeye gittiğimde, zaten geri yüklendi diyor. Bu bir nakit kapma. Bana paramı ver, reytingi değiştireyim.
Saçma ve sıkıcı
Hayatımda oynadığım en kötü şey bu yüzden hiç almayın çünkü almak sizin için iyi bir fikir değil bu yüzden almayın plz ve oyuna eklemeler yapıp sadece oyunu düzeltmesi lazım plz
Güzel oyun ;-)
Bu oyun şimdiye kadarki en sinir bozucu oyun, ama onu bu kadar eğlenceli yapan da bu.. Tasarımda basit ama karmaşık lol. İyi iş çıkardınız çocuklar ve kızlar.. 👍👍👍👍👍👍⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Bu oyun, sahip olmayı umursamadığım bir bağımlılık haline geldi!
daha yani oynicam
Yeni bölümler için para istemese iyiydi
Çok iyi oyun. 5 yıldız verilmeli ama Reklamlar. Her 60 saniyelik oyundan sonra son derece rahatsız edici 30 saniyelik reklamlar.
Harika oyun ama ekrana bastıktan hemen sonra gelen ve bu oyunda geçmeyi zorlaştıran bir saniyelik giriş gecikmesi var ayrıca bazen girişi kaçırıyor ama bu çok nadir ama bir giriş nedeniyle düzeltilmesi gereken bir şey ya bir seviyeyi geçtiğin ya da başarısız olduğun anlamına gelir bu oyun çok iyidir ve seni kaçırmaz piyano fayansları 3'ün yaptığı gibi girdileri kaçırır, bu da reklamları izlemenizi veya cüzdanınızdan para çekmenizi sağlamak için açıkça bir hiledir
topal af 2 dakika sonra kaldırıldı
Her yerde harika bir uygulama. Harika bir film müziği, eskimeyen bağımlılık yapıcı oyun. Yıllar sonra bu oyuna geri dönüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!
Aptal aptal oyun, siz oyun yapmakta berbatsınız 🤣🤣🤣🤣 oyunları aptallar haline getirmekte ustalaşın gerizekalılar
kanser edici
Duet Аркаде sczz
. bokum daha gzl
Harika bir oyun ama karmaşık bir seviyenin ortasındayken gerçekten sinir bozucu ve yeniden başlamanıza neden olan 30 saniyelik bir eklenti çıkıyor
Şimdiye kadarki en kötü oyun!!!
Oyun iyi ama uygulamayı kapatacak kadar uzun ve kötü olan reklamlar tamamen gölgede kalıyor.
Bir seviyeyi tamamlamaktan tatmin olmazsınız. Eklentiler size zorlanır ve genellikle telefonumu çökertirler. Açılış ekranının tamamlanması çok uzun sürüyor. Hiç hikaye yok. Seviyeler, sadece hızlandırılmış hareketle hemen hemen aynı. Seninle konuşan ses sinir bozucu ve kasvetli.
gereksiz zor... bi zaman sonra oyun diil de gibi geliyor.
Tamam, bu harika bir oyun ama sinir bozucu olabiliyor. Mesela, bir seviyenin son kısmında olacağım ve tıklamayı kaçırıp bir dikdörtgene çarpacağım. Bazen telefonumu ikiye bölmek, mikrodalga fırına koymak, mikrodalgayı bulaşık makinesine koymak, denizaltına koymak ve aktif bir yanardağa atmak istememe neden oluyor. Yine de harika bir oyun.
Bu, oynaması son derece eğlenceli olan güzel bir oyundur. Ancak, tam sürümü satın almıyorsanız, buggy reklamlarına hazırlanın. Çoğu zaman, oyunu yüklemeyi reddediyorlar veya beni oyunu yeniden başlatmaya zorluyorlardı çünkü birini izledikten SONRA ortaya çıkacak olan tek şey siyah bir ekrandı. EDIT: Artık video reklamları seviyelerin ortasında gösteriyor. Haydi.
arkadaşlar için bir oyun kesinlikle tavsiye ediyorum
Çok iyi bir oyun ama daha fazla ee seviyesi olmalı👍😊
Potansiyeli vardı ama seviyeler sıkıcı görünüyor ve müzik övünülecek bir şey değil. Ve bazı seviyeler biraz fazla uzun. Çok fazla içeriğe sahip. Bu oyunda hiçbir şeyi tek bir seviyeyi geçmek kadar tatmin edici hissetmedim. .Bu oyun ortalama ve sadece 2 saat kadar eğlenceli. LÜTFEN SİYAH BEYAZ OLMAYAN DAHA İYİ GÖRÜNEN SEVİYELERLE BİR DEVAM EDİN.
Hassasiyet değiştirme seçeneği kullanabilir
WorldCraft: 3D Block Craft სათავგადასავლო vanw
Basit ve eğlenceli. Bir adam bunun çok zor olduğunu söyledi ama değil. Bu biraz zor ama koordinasyon konusunda gerçekten berbat olmalı. Genel olarak gerçekten harika bir oyun. Şiddetle tavsiye ederim. Geliştiriciye not: Müziğin kesildiği bir hata vardı ancak uygulamayı yeniden başlatmak sorunu düzeltti. Şuna bir bakmak isteyebilirsin.
Bu oyunu yükledikten sonra cep telefonum her şey gibi ısınıyordu.!!! neden bilmiyorum....!!!! Hemen bu oyunu kaldırdım..!! Oyunu sevdim!!! 5 yıldız vermiş olabilir...!!! Lütfen düzeltin!!!
Güzel oyun.. Ücretli bölümü de alıyor 1 günde bitirdim bu sonu güzel yok...müzikler tebrik ederim yapımcıları..
IOS ta neden üçkretli
Bu oyun harika 👍 Bunu gerçekten çok seviyorum
Duet Аркаде sczz
Bir reklam yüklerken sürekli donuyor ve sonunda telefonumu yeniden başlatmam gerekiyor
Duet ארקייד ccr
Duet ארקייד ccr
Benim için çok kolay lütfen zorlaştırın ama nc oyunu
çok zorrr