Post by tiobreeztonvoyge on Mar 6, 2022 8:49:16 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Mini World: CREATA Cabaran zff
Шта се десило?? Пише Тиме оут, молимо проверите интернет. Молимо вас да поправите ово😢 Такође пише зашто није могуће мрежни мултиплаиер?? Поправите ово тако да ћу вам дати 5 звездица
Гоогле Корисник само 5 минута пих ја сам за једну игрицу чекао 5 сати
Ова игра је била добра, али када су копирали Минецрафт постала је лоша
Мини Ворлд је губљење времена и новца. Мислим да не би требало да ПРЕУЗМАТЕ апликацију, пријатељи и чланови породице ће бити избачени из игре без разлога и то је смешно. деца да буду избачена из игре само зато што интернет не ради! а многи играчи немају довољно новца да добију скинове. играчи не желе да добију рекламу. они желе скинове, молим вас, престаните да нас терате да добијемо оглас да набавимо скинове.
Игрица је као прави миницрафт и кол убдејт ако буде бољи онда је на 5 звездица
Скинови су одлични, али морам да платим мини новчиће који су ђубре и да поправим ствар са подацима
Art of War: Legions Strategi xrp
Требало је да буде једна од најбољих авантуристичких игара, али режим за више играча преко ЛАН-а без интернет везе не ради. Наставите да говорите на Јоинерс енд-у „домаћин је затворио игру“ чак и ако уопште није затворена. Ако бисте могли ово да поправите пошто је ово ваша игра, то би било савршено, јер могу да охрабрим више људи да играју ово.
Волим ову игру, али не знам, али сам имао проблема да се придружим соби са мојом другарицом када смо одлучили да играмо заједно или она не може да разбије земљу или дрво, али ја нисам у режиму за посетиоце. бесплатно, али то још увек не функционише мој пријатељ није могао да поквари или уради било шта у мојој соби или понекад не можемо да се придружимо једна другој соби. Ако је грешка, поправите је
Ажурирање заиста није добро, не знам како да дођем до главне верзије и када играм за више играча, само је писало да знаш аплоад или било шта друго
ОБОЖАВАМ апликацију, али желим више од ликова да бирам у старту, и некако сам пребачен са девојчице на дечака не по избору! И ХОАЕ ДЕВОЈКУ! А САД МОРАМ ДА САКУПИМ СВЕ ОВО перје ДА СЕ ВРАТИМ ДЕВОЈЦИ 😡😠😭
Свиђа ми се ова игра. Али од ажурирања 27/5/2019, игра се заглави када отворите мапу. Било која мапа!! Девс, молим вас да поправите ово, тако да могу да убијем неке демоне!
Ова игра је смеће због ажурирања када је дошло ажурирање више нисам могао да играм своје омиљене игре
Хеј, мини ти како да куваш месо од животиња. Покушавам да упалим нову пећ не ради тако да можеш да направиш алате за кување, ажурирајте их
Желим назад стари сто за израду, сада је превише компликовано Зашто нам треба 6 различитих врста столова за израду? Да смо имали стари сто за израду, још бих играо ову игру
БРАТЕ СВАКИХ 10 СЕКУНДИ ВРАЋА МЕ НА ГЛАВНИ МЕНИ ГДЕ ТРЕБА ДА КЛИКнем ПРИДРУЖИ СЕ ИГРЦИ, ПОПРАВИ ТО
Свиђа ми се ова игра.али зашто су сви ликови скупи? Молим вас да не буде скупо
Веома је забавно играти када вам је досадно, то је као минецрафт, али волео бих да више личи на минецрафт
Измена 19.05.2021: Коначно је успело, али и даље вам дајем 2 звездице уместо 3. Зашто? ЗАТО ШТО ЈОШ КАСНИЈЕ КАДА УЂЕМ ТАМО, на пример када уђем у собу, увек пише „Цоннецтион Фаилед“ када имам добру везу или као да уђем у собу и пусти ме да уђем, али такође ЛАГА, не могу стој више са својим глупим грешкама! Ох, заборавио сам да напоменем да ми је ДРУГИ НАЛОГ ИЗБРИСАН!!! ЗБОГ ВАШЕГ ГЛУПА АЖУРИРАЊА!
Ова игра је на крају крајева тако добра, али мој интернет стално флуктуира и имам проблема са играњем, молим вас да направите режим ван мреже за ову игру.
ПРВА ИГРА КОЈА ИЗГЛЕДА НА МИНЕКРАФТ И ИМАЈУ ОПУШТЕ
Могу да играм Лепа је игрица
волим јако
Mini World: CREATA Petualangan zkyc
Сигуран сам да је то забавна игра, али није за мене. дивљаци нису отишли кад је сунце изашло? можда ми нешто недостаје, такође је мало збуњујуће за нове играче *кашље* ме *кашље*. деинсталирање, али претпостављам да пробате сами и видите🤷🏾♀
Не могу да уживам у режиму за више играча, увек се руши кад год покушам да се возим возом са домаћином. Не могу брзо да се придружим соби јер увек пише да је у режиму за једног играча иако сам управо напустио плејер домаћина. Игра је била прелепа, али мислим да програмер треба да се фокусира на надоградњу режима за више играча јер не можемо да уживамо у томе. Надам се да ће стићи до програмера.
Не могу ни да играм. Увек речено тајм аут тајм аут тајм аут!!!!!!!! Мрзим то
Ова игра намештај и кожа желе новац
Учитао сам игру и све се променило. Не могу да учитам ниједан свој свет у једном играчу, то је само срање. НЕ ИНСТАЛИРАЈТЕ ЈЕ ПЛС
Игрица за будале.
Може ли се променити пећ? нова пећ је тако тешка за коришћење. Волим да играм мини свет, али ако можете да промените пећ, ТК.
Хеј, можете ли молим вас да додате још животиња као што су птица, мачка и још много тога? Досађује ми се јер нема баш много ствари..
Некада је било забавно и кул. Али сада је теже и стварно је срање. Има пуно проблема, аутосаве је ужасно, играо сам напредни свет на ПЦ-у и онда су ми светла угашена, поново сам отворила свој свет и био је у другом семену!!! Ова утакмица је била најбоља, а сада је гора од свих.
Ово је лепа игра, али ме избацује када покушавам да се придружим! Молимо поправите тај квар или шта год да је
У реду је, али је тако тешко контролисати
Mini World: CREATA Pustolovske igre vkdd
Свиђа ми се ова игра, али цене коже су прескупе и молим вас додајте туторијалну функцију у овој игрици, испуните моју жељу и учините ову игру бољом за играње
Цулл:супер👍незна шта више да кажем јако је добра.
Када сам почео да играм мини ворлд, не могу да ми кажем да је ово грешка (у реду, ево шта се десило) управо сам почео да се пријављујем у игру, али зар трака за учитавање не може да нестане, можете ли то поправити?
жао ми је, али ново ажурирање је тако збуњујуће..Не могу да користим пећ за топљење злата чак ни кутију са алатима..поправите то молим вас
Црни екран Не могу да покренем игру, вратио сам се после годину дана и уклонио 5 звездица, поправите ово да бих вам могао поново дати 5 звездица јер то дефинитивно заслужујете! 💜✨
Некада је било прилично забавно, док није дошло ажурирање менија; То је апсолутно учинило игру 10× тежом за коришћење, а прича је учинила да светови пре ажурирања постану скоро немогући за играње, знам да је дошла пре више од месец дана, али морао сам ово да напишем јер сам то видео и наљутило ме.